Metin2 GF Reksati Multihack v6 2022

Metin2 Multihack

Metin2 GF Reksati Multihack v6 2022
Metin2 GF Ücretsiz Reksati Multihack v6 2022 Fish Level Bot indir
Metin2 GF Ücretsiz Reksati Multihack v6 2022 Fish Level Bot indir

Metin2 GF sunucularında çalışan ve daha önceden de paylaşmış olduğumuz Reksati Otomatik Av Premium Hilesi v4 hilesinin yeni ve en son sürümü olan Reksati Multihack v6 2022 sürümlü hilesi ile oyunda level botu exp kasabilir hilenin bu sürümde yeni eklenen Fish Bot özelliği ile de balık tutabilirsiniz. En düşük ban riski olan bu hile ile birlikte hızlı bir şekilde seviyenizi yükselterek oyunda ilerleme kaydedebilirsiniz. Balık botunu kullanmadan önce bu özelliğin oyun içerisinde yüksek ban riski bulunduğunu bildirmek isterim. Eğer balık botunu kullanmak ve ban riskini azaltmak istiyorsanız, yüksek delay değerlerini tercih etmelisiniz. Gerek aşağıda ki yazılım anlatımda gerekse de videolu anlatımda bu tür bilgilendirmeye yer verilmiştir. Hilenin Fish Botu ve Level Bot özelliklerinin kullanıma dair detayları aşağıda yer alan videolu anlatımda görebilirsiniz.

Şimdi sizlere reksati multihack versiyon 6’yı göstereceğim. Önceki versiyonlarda bulunan özellikler halen mevcut diğer özelliklerin nasıl kullanıldığını görmek için bir önceki videoma bakabilirsiniz. Saldırı hızı hilesi yenilendi biraz daha kullanıcıların düzenlemesini açık hale getirdim ve kılıçları farklı modda kullanmayı sağlayan hile ekledim. yeni balık botu eklendi. Bu versiyondaki en büyük özellik bu. Onu da şimdi anlatmaya geçiyorum.

Balık botu nu kullanmak için ihtiyacımız olan bir adet zırh. Zırhı, envanterimizin ilk sayfasının sağ alt köşesine yerleştirmeniz gerekiyor, yoksa bot çalışmayacaktır. Onun dışında küçük balıkları öncelikli yem olarak kullanmak için diğer yemleri envanterimizin en sonuna koyun, yoksa yemler küçük balıkların önünde durduğu için hile ilk başta hamuru veya solucanı görecektir ve yem olarak kullanacaktır. Böyle olursa envanteriniz küçük balıkla dolmaya devam eder. Bunu engellemek için yemleri envanterinizin en sonuna koymanız gerekiyor.

Hile ara yüzüne baktığımız zaman burada kullanılacak yemleri seçebiliyorsunuz. Hamur, solucan ve küçük balık.”Open all fish” özelliği tutulan balıkları açmayı sağlayacaktır. İstiridye ve Altın Balık hariç. Altın balık sorusu geldiğinde verilecek cevabı seçebiliyorsunuz. Bir de gecikme var burada milisaniye üzerinden. 1000 = 10 saniyedir. Gecikmeyi olabildiğince yüksek tutun eğer uzun süreli kullanacaksanız. Çünkü belli bir süre içerisinde belli bir balık sayısını açtıktan sonra sistem otomatik banlıyor. Bunun olmaması için eğer ki uzun süreli kullanacaksanız gecikmeyi yüksek tuttun

Balık botunu arka planda açmak için “background pickup and Fishing” özelliği var. Arka planda balık tutması için bunu açmanız gerekecek. Bunu aktif etmek için bu düğmeye tıklayıp “background” adreslerini bulması için burada istenilenleri yapmanız gerekiyor. metin2ye tıkla, buraya tıkla şeklinde. Adresleri bulduktan sonra “background” özelliğini açarsanız arka planda balık tutmaya devam edecektir. Metin2 aktif pencere olmasa bile, küçültülmüş olsa bile çalışmaya devam edecektir. Balık botunu başlattığınızda kısayollar değişecektir bunu maalesef tekrardan kendiniz değiştirmeniz gerekiyor. Uzun süre kullanacaksanız “open all fish” özelliğini ve “minnow”u açık bırakın. Yoksa envanteriniz kısa bir süre sonra dolacaktır. Uzun süre kullanacaksanız gecikmeyi yüksek ayarlayın. Banlanma riskiniz düşecektir.

Şimdi ise yenilenen saldırı hızına bakalım. Bunun için hızlıca ışınlanalım. Kullanıcıların  düzenlemesini açık halde fakat kullanıcının da nasıl kullanması gerektiğini bilmesi gerekiyor. Çünkü bazı özellikleri çok açarsanız algılanmayacaktır. Nasıl algılanabilir hale getireceğiz ona bakalım. Şimdi, attack speed’i move speed’i açalım. Buradan temel saldırı hızınızı artırıp azaltabiliyorsunuz. Şuanda böyle çok hızlı vurduğu zaman çoğu vuruş algılanmayacaktır. Örnek olarak gösteriyim. ilk vuruş dışında algılanmıyor. One hit kullanmadan sadece attack speed kullanacaksınız 1.66 ya getirebilirsiniz. Yine çoğu zaman algılanmayacaktır. Bu özelliği ok kullananlar için getirdim. Şimdi ise one hit’i açalım. Bu özelliği açtığımızda isterseniz saldırı hızınız en yüksek değerde olsun bütün vuruşlar algılanacaktır. Buna ek olarak attack style eklendi demiştim. Mesela şuanda çift elli kılıç gibi tutuyor. Zaten çift elli bir kılıç. Bunu 2 yapıp attack style’ı açtığımız zaman tek elli dönüştürecektir.  Saldırı hızınıza etki eden bir şey bu. One hit açık ve Attack speed full olursa en hızlı şekilde kullanırsınız. bunun gibi bütün vuruşlar algılanıyor. Değişiklikler bu kadar. takip etmeye devam edin. Bir sonraki hilelerde görüşmek üzere hoşça kalın.


Reksati Multihack v6 2022

Reksati Multihack Hilesi Özellikleri

  • Bot: “K” menüsünün premium kısımlarını açar ve botu başlatır.(otomatik canlandırma olmadan)
  • Gelişmiş odak: Botunuz belirlediğiniz yerde çalışır.Ölünce şehir merkezinde doğar ve belirlediğiniz noktaya geri döner.
  • Odak Konumunu Ayarla: Gelişmiş odak konumunu ayarlayabileceğiniz bir menü açar.
  • Konum Ayarla: Geçerli odak konumu, ayarladığınız değere göre değişir.
  • Konumu Kaydet: Girdiğiniz konumu kaydeder.
  • Son Kaydedileni Yükle: Son kaydedilen konumunuzu yükler.
  • Auto Pickup: Etrafındaki eşyaları toplar. (Al kısayolunu “z” olarak ayarlamalısınız.)
  • Pickup Background: Oyununuz arka plandayken otomatik toplamayı çalıştırır. (Bu özellik açıkken karakteri klavye ile kontrol edemezsiniz.)
  • OnTop: Hileyi üstte tutar
  • Move Speed 2x: Hareket hızını 2 kat artırır. (Karakterinizi kontrol ederken farenizi sol tuşa basılı tutarak kullanın.)
  • Wallhack: Duvarların üzerinden geçmenizi sağlar. (Bot çalışırken takılmaması için açabilirsiniz. Valley of Seungryong’da mükemmel çalışır.)
  • Attack Speed: Saldırı hızınızı artırabilir veya azaltabilirsiniz
  • One hit : Tek vuruş ve animasyonu sıfırlama
  • Attack Style : Kılıç stilini seçebilirsiniz.(Yumruk, Tek el, iki el vb.)
  • Select Metin2: Size özel proses seçmenizi sağlar. Bu sayede birden fazla trainer ile Metin2’yi kafa karışıklığı yaşamadan bağlayabilirsiniz.
  • Paste, Worm, Minnow(Balık Yemleri): Sadece seçtiğiniz balık yemlerini kullanır.
  • Open All Fish: yakalanan balıkları anında açar.
  • Golden Fish Answer: Altın Balık Soru Yanıtını seçin.
  • Delay: Her x milisaniyede bir balık tutmaya çalışmak
  • Start Fishing: Balık tutma botunu başlatır.
  • Teleport: Girdiğiniz kordinatlara ışınlanır (Valley of Seungryong’da mükemmel çalışır.)
  • Map Teleport: Harita üzerinden tıkladığınız yere ışınlanmanızı sağlar (Valley of Seungryong’da mükemmel çalışır.)

Reksati Multihack v6 Fish Bot Videolu Anlatım

Reksati Multihack Hilesi İndirme Linkleri

 

Hilenin virüs tarama sonuçları: virustotal


Diğer Konularımız